MALICA KOSILO


JEDILNIK ZAJTRKOV, APRIL 2013


2. 4.: Zeliščni čaj z medom, koruzni kruh s pečeno jajčko

3. 4.: Bela kava, beli kruh z margarino in BIO medom

4. 4.: Šipkov čaj z limono, rženi kruh s tunino in svežo papriko

5. 4.: Mleko s čokolešnikom, banana

6. 4.: Kakav, črni kruh  s kremnim namazom

 

8. 4.: Planinski čaj z medom, ocvrta rezina

9. 4.: Mlečni zdrob s čokoladnim prahom, jabolko

10. 4.: Sadni čaj z limono, koruzni kruh s piščančjimi prsi in kislo kumaro

11. 4.: Mleko s koruznimi kosmiči, hruška

12. 4.: Bela kava, polbeli kruh z margarino in marmelado

 

15. 4.: Mleko, polenta, ananas

16. 4.: Kakav, pisani kruh s sirnim namazom

17. 4.: Mlečni riž s čokoladnim prahom, banana

18. 4.: Sadni čaj z limono, carski praženec z rozinami

19. 4.: Kakav, ovseni kruh s topljenim sirom in svežo papriko

 

22. 4.: Kakav, polbeli kruh s kislo smetano

23. 4.: Bela kava, črni kruh z margarino in marmelado

24. 4.: Sadni čaj z BIO medom, ovseni kruh s pečeno jajčko

25. 4.: Mleko s čokolešnikom, jabolko

26. 4.: Navadni jogurt, kifeljček

 

JEDILNIK MALIC, APRIL 2013

 

2. 4.: Domače mleko s koruznimi kosmiči in čokoladnim prahom, banana

3. 4.: Jabolčni 100% sok, polnozrnati kruh Gustav z želodcem, sirom in svežo papriko

4. 4.: Kakav (domače mleko), makova štručka, jagode

5. 4.: Sadni probiotični LCA napitek, rogljič s salamo in sirom

6. 4.: Pomarančni 100% sok, koruzni kruh Gustav s piščančjo pašteto Argeto in kislimi kumaricami, jabolko

 

8. 4.:  Bela kava (domače mleko), mlečni kruh s surovim maslom in  marmelado, ananas

9. 4.: Jagodni sok Nektar, ovseni kruh s mesno korenčkovim namazom, grozdje

10. 4.: Sadni čaj z BIO medom, štručka hot dog z EKO govejo hrenovko, gorčico in kečapom

11. 4.: Vanilijev domači jogurt, spomladanska rožica, klementina

12. 4.: Ananasov 100% sok, graham kruh s kuhanim pršutom, sirom in vloženo papriko

 

15. 4 .: Malinovec, rženi kruh z ribjim namazom in črno redkvico, grozdje

16. 4.: Sadni BIO kefir Krepko, mlečni kifeljček, jabolčni čips

17. 4.: Sadni čaj z limono, koruzna bombeta s pleskavico, solato, gorčico in kečapom

18. 4.: Oranžada, polnozrnati kruh Gustav z jajčnim namazom in svežo papriko, hruška

19. 4.: Ribezov sok, ovseni kruh s piščančjimi prsi, sirom in paradižnikom

 

22. 4.: Kakav (domače mleko), polbeli kruh s kremnim namazom in kislo smetano, jabolko

23. 4.: Navadni jogurt s sirupom, francoski rogljič, grozdje

24. 4.: Breskov sok Nektar, pirin kruh z mortadelo,  topljenim sirom in paradižnikom

25. 4.: Mlečni zdrob s čokoladnim prahom, jagode

26. 4.: Pomarančni 100% sok, črni kruh s suho salamo, sirom in kislim zeljem

 

JEDILNIK KOSIL, APRIL 2013

 

2. 4.: Kostna juha z ribano kašo, polpeti, kremna špinača, pire krompir, sok Nekti

3. 4.: Gobova juha, mešani Stroganov, dušen riž, zelena solata s stročjim fižolom, sok

4. 4.: Piščančji paprikaš, široki rezanci, zelena solata s koruzo, sok Nekti

5. 4.: Porova juha, ocvrte ribje palčke, krompirjeva solata, jogurt z jagodami (Activia)

6. 4.: Pasulj s prekajenim mesom, jabolčni zavitek, kompot

 

8. 4.: Goveja juha z rezanci, kuhana EKO govedina, pražen krompir, hrenova omaka, zelena solata z rdečo peso, sok Nekti

9. 4.: Zdrobova juha, musaka s testeninami, zelena solata z fižolom, puding s sokom

10. 4.: Cvetačna juha, svinjska pečenka, kruhova rezina, zelena solata z paradižnikom, sok

11. 4.: Zeljna juha, kaneloni s šunko in sirom, majonezna solata, skutina pita, sok Nekti

12. 4.: Kostna juha z zlatimi kroglicami, ocvrt piščanec, dušen riž z zelenjavo, zelena solata s cvetačo in brokolijem, sok Nekti

 

15. 4.: Mesne kroglice v paradižnikovi omaki, pire krompir, sadna kupa s sladoledom in sladko smetano

16. 4.: Korenčkova juha, makaroni z EKO govedino, nariban sir, zeljna solata z fižolom, sok

17. 4.: Piščančja obara z vlivanci, ajdovi žganci, rižev narastek z jabolki, sok Nekti

18. 4.: Špargljeva juha, puranji naravni zrezek v smetanovi omaki, krompirjevi svaljki, zelena solata s koruzo, sok Nekti

19. 4.: Krompirjeva juha, mesno zelenjavna lazanja, motovilec s koruzo, sladoled

 

22. 4.: Gobova juha, mesni svaljki s prilogo (čebula, ajvar, kečap, gorčica), pečen krompir, paradižnik z ananasom, sok Nekti

23. 4.: Grahova juha, goveji zrezek z gobicami, gratinirani široki rezanci, zelena solata s korenčkom, sok Nekti

24. 4.: Ričet z vratovino in zelenjavo, jogurtovo pecivo z višnjami, kompot

25. 4.: Prežgana juha, rižota s puranjim mesom, zeljna solata s krompirjem, sok Nekti

26. 4.: Golaž z EKO govedino, pšenična polenta, zelena solata z jajčko, jogurtov napitek

 

Opomba: Če na tržišču ne bo določenega živila, bomo spremenili jedilnik.

                                                                                                Vodja šolske prehrane:

                                                                                                Danica Švarc, predm. učit.

(Skupno 45 obiskov, današnjih obiskov 1)